Back to top

Tendinte rochii de mireasa 2023

Anca 07.01.2023 0 comments

#5.NICOLE-rochie-de-mireasa-INNES-atelier-BRIDAL

 

Rochiile de mireasă ale anului 2023 sunt în continuare un subiect de modă foarte popular, iar designerii de modă au venit cu o varietate de stiluri și tendințe noi pentru viitoarele mirese.

Una dintre tendințele principale pentru rochiile de mireasă în 2023 este returnarea la formele și stilurile clasice. Acest lucru înseamnă că rochiile de mireasă cu trenă lungă, prinse în talie și cu decolteu în V sau în formă de inimă vor fi din nou la modă. De asemenea, se așteaptă ca rochiile de mireasă să aibă mai multe volane și elemente romantice, precum dantelă și aplicații de cristale.

Culorile rochiilor de mireasă vor fi, de asemenea, mai naturale în 2023, cu nuanțe de alb sau bej care domină paleta de culori. Totuși, unii designeri au arătat rochii de mireasă în nuanțe mai îndrăznețe, cum ar fi roz pal sau mov deschis, ceea ce sugerează că miresele îndrăznețe vor avea opțiuni în 2023.

Materialele folosite pentru rochiile de mireasă vor fi, de asemenea, mai naturale în 2023, cu mai multe rochii confecționate din mătase sau dantelă naturală. Totuși, rochiile din materiale sintetice precum poliesterul continuă să fie populare datorită costurilor mai mici și a faptului că sunt mai ușor de întreținut.

Multe mirese preferă să își exprime personalitatea și stilul personal prin intermediul rochiei lor de mireasă. În acest caz, rochiile cu detalii unice și impresionante, precum aplicații, broderii sau tăieturi asimetrice, pot fi o alegerea perfectă. Aceste rochii pot adăuga o notă de originalitate și personalitate la ținuta miresei.

O altă tendință importantă în rochiile de mireasă pentru anul 2023 este accentul pus pe confort. Miresele vor dori să se simtă cât mai bine în rochia lor, astfel că se vor orienta către modele mai lejere și mai confortabile. Acestea pot fi rochii cu tăieturi ample și falduri sau rochii din materiale mai fluide, precum mătasea sau voalul.

Una din cele mai interesante tendinte rochii mireasa 2023 sunt cele in care rochiile nu au umeri, dar au maneci, o tendinta care ofera dramatism si care prin prisma unor maneci bufante care se subtiaza spre incheietura, iti fac umerii si claviculele sa para delicate.

În ceea ce privește accesoriile, se așteaptă ca miresele să opteze pentru coronite de flori naturale sau pentru voaluri simple și elegante. Pantofii de mireasă vor fi, de asemenea, mai naturali, cu tocuri joase sau chiar pantofi balerină, care oferă confort și stil în același timp.

Rochiile de mireasă vor continua să fie un element important al nunților, fiind o alegere esențială pentru miresele care își doresc să arate elegant și sofisticat în ziua cea mare. Tendințele în ceea ce privește rochiile de mireasă s-au schimbat de-a lungul anilor, dar unele stiluri rămân întotdeauna populare.

Post a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Book your appointment